EATING SEMLA

During the winter months of January through March, you’ll find cardamon buns (called semlor) filled with thick almond paste and whipped cream, in bakeries and cafes all over the country

Eating semla

February 21 is THE semla day (called fettisdagen) 2012, which means that it’s the last Tuesday before the 40-day period of fasting that precedes Easter in the Christian calendar. This is the excuse used to eat these sinfully delicious buns. It is claimed that semlor started to become popular in Sweden already in 1541.

Eating semla

OFFICE

null

Tegnérgatan 2
3th floor

Tel 08
info@

monday–tuesday 7:30-22
wednesday–friday 7:30–23
saturday 8–23, sunday 8–22

Instagram
null
12 träd om året är mer än inga träd alls.

FÖRETAGET DU BESÖKER ÅTERPLANTERAR TRÄD.

Eftersom vi är en del av problemet ska vi även vara en del av lösningen, därför planterar vi ett träd i månaden genom Stockholm C och Vi-skogen. När skogen växer renar den luften.

Vår vision är att bidra till att begränsa uppvärmningen till under 2 grader.

www.stockholmc.se

www.viskogen.se

VASASTADEN

Credits:
Camilla Degerman/imagebank.sweden.se

Menu